Kolmekymmentä kertaa kaupunkimaraton

5.4.2015

Hämeenlinnan Tarmo on 112-vuotias yleisseura. Yleisurheilujaosto tarjoaa laaja-alaista osaamista, monipuolista liikkumista ja mahdollisuuden menestyä - kaikille ikäryhmille.
Tästä merkkinä Hämeenlinnan Tarmolle on myönnetty Nuori Suomi Sinetti, joka kertoo seuran laadukkaasta junioritoiminnasta.

Yhtenä varainhankintatapahtumana on ollut jo kolmekymmentä vuotta Hämeenlinnan kaupunkimaraton. Tänä vuonna juostaan ja kävellään näyttävästi Sibelius 150 vuotta juhlavuoden oheistapahtumien joukossa. ”Stadion konsertti” 25.7. ennen juoksun/kävelyn lähtöä on ilmaiskonsertti ja kaikki toivotetaan tervetulleiksi Kaurialan kentälle.

Juhlavuoden kunniaksi kaupunkimaraton on tänä vuonna mukana myös laajemmalti toteuttamassa ideaa liikuntaa kaikille ikäryhmille. Run for Good on vapaaehtoisvoimin kehitetty konsepti, jonka tavoitteena on kerätä tänä vuonna rahaa lasten liikkumiseen Wau Ry:lle juoksutapahtumien kautta.  Jokaisesta osallistujasta lahjoitetaan 1€ Run for Goodin kautta Wau Ry:lle.

Juhlavuosi on hyvä aloittaa perinteisellä Aulanko-juoksulla la 2.5. Tervetuloa!